2% IMPOZIT PE VENIT
CAMPANIA “2% IMPOZIT PE VENIT”

Cum uneori, unele lucruri nu pot fi spuse decat direct, vom intra direct in subiect.
Suntem parintii a 2 baietei in varsta de 2 anisori, iar unul dintre ei are probleme de sanatate.
Diagnosticul este unul foarte dur: RETARD NEUROMOTOR - TETRAPAREZA SPASTICA si face parte din cadrul paraliziilor cerebrale.
Acest lucru inseamna concret ca muschii mainilor si picioarelor sunt foarte incordati, motiv pentru care atunci cand vrea sa faca orice miscare independent, nu poate: nu sta in fund fara sprijin, nu sta in picioare fara sprijin, nu merge si isi foloseste mainile cu dificultate. Au fost afectati si muschii ochilor, dezvoltand si un stabism convergent la ambii ochi si inca nu vorbeste.
Foarte pe scurt, recuperarea zilnica necesara inseamna:
- Medicina clasica: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, hidrokinetoterapie, terapie comportamentala aplicata: terapie ocupationala, logopedie, ludoterapie etc.;
- Medicina alternativa: reflexoterapie, acupunctura, hipoterapie, terapie emotionala, terapie posturala, terapie craniosacrala, terapie florala Bach, terapie Tetha Healing.
Informatii amanuntite legate de terapiile lui si de ce mai are de facut gasiti pe blogul lui CIULACU MARIAN TONI (https://ciulacumariantoni.blogspot.ro/) sau in catalogul atasat.
Astfel, pentru a putea veni in ajutorul lui Toni si mai mult, dar si a altor copii aflati in cazuri similare, am infiintat o asociatie non-profit, ce poarta denumirea Asociatia Din Inima, cu scopul de a strange fondurile necesare programelor lor intensive de recuperare.
Rugamintea noastra este, ca anul acesta, sa directionati cei 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Din Inima.

Atasat gasiti formularul 230 (pentru venituri salariale), respectiv Formularul 200 pentru PFA si cei ce detin VENITURI DIN CHIRII (alte venituri). Formularul presupune foarte putina atentie, respectiv completarea datelor personale si semnatura. Formularele le strangem noi si le depunem personal la ANAF.

Multumim ca "ne-ati ascultat".

Sanatate tuturor,
Mama lui Toni, Tatal lui Toni,
Telefon 0770.874.023. Telefon 0760.30.22.46.
Email danyc086@gmail.com
Formular 230  141.51kB
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one