APEL “DIN INIMA”
CAMPANIA “RECICLEAZA”

In curand vin sarbatorile. Si cum este bine cunoscut la romani obiceiul de a face curatenie prin casa, inainte de sarbatori, Asociatia Din Inima va invita la ”MAREA CURATENIE”.
Asa ca, va rugam pe aceasta cale sa ne permiteti sa va ajutam sa faceti curatenie si astfel sa ne donati orice considerati ca nu mai este bun, de actualitate sau in plus, pornind de la haine, incaltaminte, jucarii si pana la aparatura electrocasnica, telefoane fixe si mobile etc., inclusiv din randul “resturilor” rezultate din utilizarea echipamentelor de birou incepand de la cartuse uzate ale imprimantelor, aparatura de birou de orice natura pana la telefoane fixe si mobile etc., chiar daca acestea sunt uzate si defecte.
Bunurile donate vor fi impartite in 3 categorii:
1. Bunuri ce vor fi donate atat copiilor cu nevoi speciale cat si familiilor nevoiase, atat din Bucuresti cat si din tara;
2. Bunuri care nu mai pot fi reconditionate si vor fi valorificate prin predarea lor la centre de reciclare contra unor sume de bani, ce vor fi folosite ulterior pentru a sustine terapiile, medicamentele, echipamentele medicale necesare copiilor cu nevoi speciale din cadrul Asociatiei Din Inima;
3. Bunuri care sunt in stare buna de functionare sau cele care mai pot fi reconditionate vor fi valorificate prin vanzarea lor catre alti utilizatori contra unor sume de bani, ce vor fi folosite ulterior pentru a sustine terapiile, medicamentel si echipamentele medicale necesare copiilor cu nevoi speciale din cadrul Asociatiei Din Inima.

Totul se face transparent si la vedere:
a) Vom semna un PROCES VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE pentru bunurile donate, cu un reprezenant din cadrul companiei dvs. sau cu fiecare dintre voi, dupa cum se va dori de catre donator.
b) Vom mediatiza Campania si vom publica pe site-ul Asociatiei Din Inima detalii depre campanie, detalii despre sustinatorii campaniei si rapoarte despre sumele obtinute si destinatia acestora, in detaliu, astfel incat fiecare donator poate urmari oricand statusul bunului si beneficiarul final al acestuia.

Sanatate tuturor,
Daniela Ciulacu
Presedinte
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one