CAMPANIA “URNA ANGAJATULUI” si “URNA CLIENTULUI” – 1 LEU PE LUNA

Ne-a venit aceasta idee ca urmare a initiativei lansate de colegii mei (Mama) de serviciu, carora le multumim enorm pe aceasta cale. In urma vestii despre problemele de sanatate ale lui Toni, ei au decis sa creeze o cutie pe care s-o puna la vedere si fiecare dintre ei sa puna acolo o suma de bani nestabilita, in fiecare luna sau dupa posibilitati.
Initial, cand ne-au spus, am fost foarte retinuti si prima reactie a fost ca poate mai bine nu. Ne-am gandit ca fiecare dintre noi se confrunta cu diverse probleme, tuturor le este destul de greu sa razbata in aceasta lume plina de incercari mai mult sau mai putin placute, multi dintre noi avem familii, copii si chiar daca sunt sanatosi sau nu, economia actuala face ca lucrurile sa fie cel putin dificile.
Atunci una dintre colege a spus ca nu este un efort pentru ea sa puna in aceasta cutie 10 ron pe luna, care este echivalentul unui pachet de tigari si ca va consuma un pachet de tigari mai putin pe luna, “imi face bine si mie dpdv sanatate”.
Atunci am primit cu bucurie si intelegere initiativa lor.
Este foarte adevarat ca angajatori sunt multi dar si mai adevarat este faptul ca angajatii sunt si mai multi. 1 leu pe luna daca ar adauga acestei “urne” fiecare dintre angajatii unei companii, sa zicem 30 de angajati, rezulta 30 ron. Daca angajatii a 10 companii, ce detin 30 de angajati, ar accepta aceasta provocare, am avea un total de 300 ron. “300 de ron nu sunt multi bani” - veti spune. Da, nu sunt multi, avand in vedere necesarul lui, dar pentru Toni 300 de RON ar inseamna, de exemplu, jumatate de abonament - 2 sedinte (2h) - de Hidroterapie, miscare in apa de care are nevoie zilnic. Sau 6 sedinte (6h) de kinetoterapie, terapie pe care trebuie sa o faca in fiecare zi din viata lui, pentru toata viata.
Asa ca va propunem sa faceti parte din aceasta campanie, cel putin cu titlu de a o incerca, macar pentru 1 luna de zile, sa participati la programul intensiv de recuperare al lui Toni, dar si a altor cazuri similare lui, prin sustinerea acestuia si al programelor dezvoltate de Asociatia din Inima in vederea sustinerii copiilor si familiilor copiilor cu nevoi speciale si daca sentimentul de incredere intarzie sa apara in decursul unei luni, sa renuntati pentru luna viitoare.Totul se face transparent si la vedere:
a) Vom pune la dispozitia companiei din cadrul careia faceti parte DOCUMENTELE Asociatiei Din Inima, asociatie deschisa de noi (parintii lui Toni) in cadrul acestui an, in vederea dezvoltarii unor campanii pentru strangerea fondurilor necesare programelor de recuperarea ale copiilor cu nevoi speciale din cadrul Asociatiei;
b) Vom preda companiei o URNA PENTRU DONATII, personalizata, care va fi amplasata la vedere, intr-o locatie stabilita de dvs., in cadrul companiei dvs.
c) Vom semna un CONTRACT DE CUSTODIE pentru aceasta urna, cu compania dvs., contract care stabileste cu claritate toti termenii si toate conditiile in care urna poate fi deschisa si in care monetarul poate fi preluat.
d) Vom publica pe SITE-UL Asociatiei Din Inima detalii depre campanie, detalii despre sustinatorii campaniei si rapoarte despre destinatia sumelor preluate.


Sanatate tuturor,
Mama lui Toni, Tatal lui Toni,
Telefon 0770.874.023, 0724.33.99.90, 0765.39.43.64. Telefon 0760.30.22.46.
Email danyc086@gmail.com
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one