Mira

Mira

Gigica

Gigica

CAMPANIA “IMPREUNA CONSTRUIM CARACTERE NOBILE”
In cadrul Programului “SCOALA ALTFEL”
Actiunea“ Catelul, prietenul meu”

Asociatia Din Inima va propune sa descoperim impreuna cum se simt copii nostrii in preajma a “2 personaje” absolut fabuloase, catelusa Gigica si catelusa Mirabai, 2 suflete calde si nu in ultimul rand 2 prieteni neconditionati.
Asa ca ii invitam pe copiii din cadrul institutiei dvs., la o lectie deschisa in cadrul clasei, sa-l cunostem pe prietenul nostru, catelusul, sa-i dam sa manance, sa ne jucam cu el, sa alergam cu el, si de ce nu, pentru cei mai curajosi sa facem si o scurta plimbarica cu el.
Reprezentatia este organizata de catre Asociatia Din Inima cu sprijinul Asociatiei Clubul Cainilor Utilitari si poate cuprinde actiuni cum ar fi:
1. Educatie comportamentala;
2. Demonstratii de dresaj;
3. Activitati cu catelusii, in cadrul carora copii pot fi doar actori sau pot fi participanti.
Echipa de lucru este formata dintr-un psiholog atestat in psihoterapie analitica in supervizare si un handler, ambii cu experienta vasta in lucrul cu copii de diverse categorii.
Campania face parte din Programul “Scoala Altfel”, si reprezinta o forma de educaţie nonformală iar copii nostrii vor invata despre animalele de casa si mediul de trai al acestora, despre comportamentul adecvat in preajma acestora, despre sport si sanatate, despre beneficiile terapiei prin joc, despre minunea de a avea un prieten neconditionat si nu in ultimul rand despre dezvoltarea comunicarii nonverbale.
Campania va fi mediatizata iar noi vom publica si pe site-ul Asociatiei Din Inima detalii depre campanie si despre sustinatorii campaniei.

Sanatate tuturor,
Presedinte
Daniela Ciulacu
TIPURI DE ATELIERE

Reprezentatie de tip I

Segment vizat: La nivel de grupa/clasa sau mai multe grupe/clase
Actiuni posibile:
• Educatie comportamentala
• Demonstratii de dresaj
• Activitati active sau passive cu catelusii. In cadrul activitatilor active pot participa maxim 2 grupe/clase.

Reprezentatie de tip II

Segment vizat: Individual
Actiuni posibile:
• Participare activa a prescolarului/elevului.
Durata posibila:
• 1/2 de ora
• 1 ora.
Mira

Mira

Gigica

Gigica

AM FOST ACOLO
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one