Scrisoare deschisa catre toti cei care ne pot fi alaturi in perioada imediat urmatoare pentru sustinerea planului de recuperare al lui Toni

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Pentru a-l ajuta pe MARIAN TONI sa mearga, sa se joace si sa vorbeasca:

1. Donati 2 euro, ori de cat ori aveti posibilitatea, in contul RO11 RNCB 0074 1426 2807 0001 deschis la BCR Sector 3 sau in contul IBAN nr. RO36 BACX 0000 0012 3707 2000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pe numele ASOCIATIA DIN INIMA, CIF 33433655, sau in contul RO83 INGB 0000 9999 0011 7660, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti, pe numele CIULACU ELISABETA DANIELA.

2. Directionati 2% din impozitul pe venit, prin completarea Formularului 230 si Formularului 200.

3. Sponsorizati in limita a 20% din venituri cumulat cu 3‰ din cifra de afaceri si inregistrati cheltuiala 100% deductibila, prin incheierea unui contract de Sponsorizare.
Buna ziua,

Pentru ca prima “etapa” a reprezentat un succes, pe data de 21. NOIEMBRIE. 2016 este programata a doua etapa a interventiei chirurgicale MIOFIBROTOMIE, interventie ce va avea loc in cadrul unui spital privat din Chisinau, Republica Moldova. Interventia chirurgicala MIOFIBROTOMIE costa 1.850 de Euro, iar succesul acesteia consta in efectuarea de Terapii de recuperare la un nivel foarte intensiv de-a lungul anului urmator (acestea incluzand: kinetoterapie, hidrokinetoterapie, logopedie, terapie ocupationala, terapie emotionala, terapia asistata de animale (hipoterapia, terapia cu cateii), terapia Bowen, terapia craniosacrala, Terapia florala Bach), echipamente speciale si activitati complexe de inclusiune sociala. In anul care a trecut sustinerea tuturor acestora au avut un cost de peste 5000 ron/luna.

Reamintim Diagnosticul EXACT:

- tetrapareza spastica severa;
- microcefalie;
- strabism convergent ambii ochi;
- retard global sever (Varsta de dezvoltare motorie 5 LUNI; Varsta de dezvoltare psihica si de limbaj 2 ANI).
NECESITA INGRIJIRE PERMANENTA DIN PARTEA UNUI ASISTENT PERSONAL
ASPECT IRM sugestiv pentru leziuni sechelare de leucomalacie periventriculara.
* Atasez minimum de documente medicale ce atesta diagnosticul: Certificat medical; RMN; Echo transfrontanelar. In plus, si Certificatul de incadrare in gradul de handicat grav (cu insotitor).


Si de asemenea revenim cu detalii despre interventie:

Interventie chirurgicala MIOFIBROTOMIE (taierea fibrei afectate din interiorul unui muschi) se practica, cel mai aproape de Romania, la Chisinau, pentru Paralizia Cerebla Infantila (PCI: tetrapareza, parapareza, hemipareza spastice si alte patologii locomotorii). Interventia nu trateaza boala ci corecteaza partial sau total anumite deficiente si reduce suferinta cauzata de aceste afectiuni – contracturile si spasticitatea la picioare, maini si fata. Cativa medici de la spitalul din Tula (orasul recunoscut pentru productia de samovare, situat la 165 km de Moscova) merg, in anumite perioade ale anului, pentru o singura zi, la un spital privat din Chisinau, pentru tratarea copiilor si tinerilor care sufera de forme ale paraliziei cerebrale, cu afectiuni ale aparatului locomotor, prin metoda “Miofibrotomia Subcutanata pe Etape, dupa metoda Prof. Ulzibat” / “Fibrotomia Graduala”/ “Ulzibat Fibrotomy”. Metoda se aplica in diferite contracturi multiple cauzate de PCI – tetrapareza, parapareza, hemipareza spastice; torticolis muscular; scolioza. Sub anestezie generala, cu un bisturiu special se incizeaza pielea punctiform si se patrunde subcutanat. Aceasta este miofibrotomia muschiului spastic.
Fiecare etapa a procedurii (este nevoie de 2, dar in anumite cazuri mai grave sunt necesare 3 sau 4, de unde si “pe Etape”) costa 1.850 de Euro.

In speranta ca puteti fi si anul acesta alaturi de noi,
Cu mii de multumiri,
Mama lui Toni,
Daniela Ciulacu
Telefon 0724.33.99.90 ;0770.87.40.23
Email danyc086@gmail.com
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one